Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Karlovy Vary este o statiune balneara din nord-vestul Cehiei, situata la poalele Muntilor Metaliferi. Denumirea veche, Karlsbad face referire la Carol al IV-lea, imparatul catolic ce isi avea scaunul la Praga, el fiind cel care a descoperit izvoarele din aceastazona. Printre obiectivele domeniile de interes de aici se numara fabrica de obiecte de lux din sticla Moser, Teatrul, Clădirea Festivalului de Film, Biserica Sfânta Maria Magdalena, Colonada Morii, un cazinou, baze sportive si de agrement utilate modern, magazine diverse, piscine.

Odihna si Tratament in Karlovy Vary, Cehia!

Calitatea izvoarelor sale naturale, frumusetea arhitecturii si a imprejurimilor, toate acestea sunt atractii turistice pentru vizitatorii din lumea intreaga. Dezvoltarea orasului s-a datorat efectelor curative ale izvoarelor sale minerale fierbinti. Cele 12 izvoare minerale au o temperatura, ce variaza intre 42º si 73º C (cel mai fierbinte dintre ele tasneste in aer la o inaltime de 15 m).

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

Natalia Parasciuc, Amadeus Travel